Linkshandige muis

Een linkshandige muis werkt anders dan een standaard muis. Een ‘normale muis‘ is ontworpen voor rechtshandige muisgebruikers. De meeste linkshandige muis gebruikers zijn, doordat de maatschappij veelal is ingericht op rechtshandigen, wel gewend aan een normale muis. Dit is echter niet noodzakelijk. Er zijn namelijk ook linkshandige muizen te koop. Een linkshandige muis werkt hetzelfde als een rechtshandige muis, alleen zijn de functies voor linkshandige muisgebruikers optimaal ingesteld. Bekijk hier de Linkshandige muizen bij Bol.com

Indien je geen linkshandige muis wilt kopen, kun je er ook voor kiezen om de instellingen van de muis op je pc of laptop te wijzigen. Dit kun je doen door naar de eigenschappen van de muis te gaan en het vakje ‘primaire en secundaire knop omwisselen’ aan te vinken. De muis is nu beter in gesteld voor de linkshandige gebruiker. Sommige muizen zijn echter wel qua vorm aangepast op een rechterhand waardoor de navigatie met een ‘normale muis‘ door linkshandige als vervelend kan worden. Dan biedt de linkshandige muis toch uitkomst.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.