[rank_math_breadcrumb]

Grote muis
Inhoudsopgave

Een grote muis voor grote handen

Heb jij zulke grote handen en dikke vingers dat het lastig is om een muis te hanteren? Met een grote muis voor grote handen heb je daar geen last meer van. De computermuizen die gemaakt worden zijn gericht op de meest voorkomende kopers. Dit zijn zeker niet allemaal grote kerels, daarom is het aanbod aan grote muizen niet overal aanwezig.

Gelukkig kun je vandaag de dag alles bestellen. Online kun je makkelijk een grote draadloze muis bestellen als je grote handen hebt. Je zult het minder merken bij een symmetrische muis dan bij een asymmetrische muis. Dit komt omdat een rechtshandige muis helemaal is ingesteld om overal bij te kunnen met een rechterhand. Als jij dus grote handen hebt ligt het onprettig in de hand en zul je vaak misklikken of dubbele knoppen tegelijk indrukken in het geval van dikke vingers.

Wereldwijd gezien zijn er weinig mensen met echt grote handen. Omdat de afzetmarkt voor elektronica ook voor een groot deel in Azië ligt is de noodzaak voor bedrijven er niet zo om een grote computermuis op de markt te brengen. Toch heb je via het internet genoeg keuze om een grote muis voor je grote handen te kopen.

Waarom een grote muis kopen?

Het kopen van een grote muis heeft een aantal voordelen. Ten eerste is het prettiger om te werken met een muis die goed in de hand ligt. Je wordt minder afgeleid en kunt je beter richten op je werk. Indien je elke dag met de computer werkt is het aan te raden om een keer goed te kijken hoe jij je muis vasthoud. Afhankelijk van je grip en de grootte van je handen koop jij een muis die bij je past. Je wilt wel zuinig zijn op de spullen die je hebt. Zeker als ze groter in vorm zijn kunnen ze kwestbaarder dan de anderen zijn. Overweeg daarom alvast om een mouse case te kopen.

Hiermee kun je dag in dag uit werken zonder mis te klikken of slordige bewegingen te maken. Vooral bij het spelen van computerspellen is het van belang dat je snelle, accurate muisbewegingen kunt doen. Met een muis die af is gestemd op jouw handen is dat mogelijk. Andersom werkt het natuurlijk ook, met kleine handen is een minimuis beter.

Het kopen van een grote muis voor grote handen heeft een ander voordeel namelijk dat je je lichaam niet overbelast. Ziekenhuizen tonen een opmerkelijke stijging in het aantal patiënten die RSI, carpal tunnel of andere computergerelateerde aandoeningen hebben. Dit komt allemaal door een slechte werkhouding in combinatie met de uren die je achter de laptop zit. Door het juiste formaat draadloze muis te kopen verlicht je de spieren en voorkom je pijn in je arm, pols en hand. Een variant die helemaal is afgestemd op je grote handen noem je een ergonomische muis. Gebruik deze om een muisarm te voorkomen.

Voorbeelden van grote computermuizen

Microsoft Arc Bluetooth Muis Zwart

Deze grote muis van Microsoft is niet alleen groot, maar ook ergonomisch. Dit betekent dat het helemaal is afgestemd op de bewegingen van het menselijk lichaam. Je zult dus moeiteloos het apparaat kunnen gebruiken. Met het unieke design in de vorm van een boog krijg je een geheel andere ervaring bij het gebruiken van je laptop.

Sirius Choice stille draadloze muis

De makers van Sirius Choice hebben aan alles gedacht. Niet alleen koop je deze grote muis als je grote handen hebt, maar ook voor als je veel verschillende werkplekken hebt en een draadloze muis wilt. Bovendien heb je nooit meer last van het klikgeluid als je je aan het concentreren bent. Dankzij de stille knoppen van de Sirius Choice is het volume van het klikken met ongeveer 90% gedaald!

Logitech G502 HERO

Nu komen we bij het zware werk. Computerspellen spelen met grote handen is lastig genoeg, met een kleine muis is dit ondenkbaar. De Logitech G502 HERO is er speciaal voor de gamers met grote handen. Logitech staat erom bekend dat ze veel tijd spenderen aan het onderzoeken en creëren van hun producten. Ook deze ligt goed in de hand en is uiterst accuraat. Bij het gamen maak je intensief gebruik van de grote muis. Je wilt uiteraard niet dat deze plots stil ligt door een lege batterij. Vandaar dat deze grote muis voor grote handen bedraad is.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.