[rank_math_breadcrumb]

Elektronica en cases
Inhoudsopgave

Waarom jij een mouse case nodig hebt

De moderne computermuizen hebben veel gevoelige hardware wat kapot kan gaan. Bovendien zijn ze prijzig omdat er zoveel elektronica bij komt kijken. Het is dan zonde om dit onbeschermd te laten als je je muis vervoert. Het is wel raar, we hebben een case voor onze bril en voor onze laptop, maar geen muis hoes. Deze cases zijn universeel, dus het maakt niet uit of je met je rechtshandige of linkshandige muis komt aanzetten. Beide varianten passen erin en worden optimaal beschermd.

Met een mouse case kun jij jouw muis overal mee naartoe nemen zonder je zorgen te maken dat er vuil tussen de knoppen komt of dat het tijdens het vervoer beschadigd raakt. Zo is jouw muis altijd in tiptop conditie en kun jij maximaal presteren.

Wat is een mouse case?

Een mouse case is een hoes waar je je muis in kunt stoppen. Het heeft een zachte, niet stoffige binnenkant en een buitenkant van hard kunststof. Met behulp van een ritssluiting maak je ‘m open en kun je makkelijk bij de computermuis. Je muis ligt niet los in de mouse case, maar is bevestigd in een houder zodat ‘ie vaststaat. Dan heb je ook een kleinere kans dat je muis niet meer werkt.

Dit voorkomt dat je muis onverwacht door de hoes heen wordt geschud bij het vervoeren. De hoes houdt water, stof en zonlicht tegen. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat je het af kunt stemmen op je eigen muis. Uiteraard kun naast je custom muis maken ook je eigen mouse case maken. Zet er een logo op of geef de buitenkant een coating van een ander materiaal.

Neem je muis hoes mee naar een gaming event

Als jij naar een gaming event gaat breng jij je beste spullen. Je hebt je favoriete head set, muismat en gaming muis uitgekozen. Je wilt wel dat dit allemaal heelhuids aankomt op de plaats van bestemming. Je hebt al een tas voor je head set en je muismat, maar nog niet voor je muis.

In dat geval heb jij een mouse case nodig. Met deze muis hoes weet je zeker dat intact aankomt. Bovendien ziet de hoes er mooi uit en kun je er een kiezen die helemaal in jouw stijl is. Nog niet veel mensen maken gebruik ervan dus als je hiermee aankomt zul je heel wat bekijks krijgen. Het belangrijkste is dat je apparatuur in de mouse case in perfecte staat aankomt zodat je je volledig kunt focussen op je gaming event.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.