Originele
computermuis

Partners en tips

Hieronder treft u een overzicht van partners van Computermuis.com:

Op zoek naar een nieuwe baan waar u wellicht minder met de pc hoeft te werken? Uitzendbureau de Koning is een Uitzendbureau Leiden waar u verschillende vacatures kan bekijken die aan uw wensen voldoen. Zij denken met u mee, zo vindt u een geschikte baan waarbij de kans op RSI sterk wordt verminderd.

Stressvermindering en ontspanning zijn de sleutel tot succes om van uw RSi klachten af te komen. Door regelmatig naar een wellnesscentrum en infrarood sauna te gaan zult u zowel fysiek als mentaal meer ontspannen in uw vel zitten. Doordat u spanningen en stress in een infrarood sauna van Nobelsaunas uitzweet heeft u de mogelijkheid hier aan te werken. U hoeft niet per sé een infrarood sauna te kopen. Een regelmatig bezoek aan de sauna, hammam of turks stoombad kunnen u ook al op weg helpen.

Slowjuicers zijn sapmachines voor gezond en smaakvol sap! Deze sapmachines stellen u in staat het meeste uit tarwegras, maar ook uit groente en fruit te halen. De slowjuicer sapmachine heeft een langzame persing waardoor smaak, kleur en voedingsstoffen behouden blijven. gezonde voeding helpt u om beter in uw vel te zitten en stress te verminderen. U zult u met het persen van sap, met behulp van de sowjucier, fitter en meer voldaan voelen.

Een bekende partij die zorgt voor de goede vindbaarheid in Google is Google Adwords door GMU.

Tot 80% minder kwijt aan je (Nederlandse) studieboeken