[rank_math_breadcrumb]

Zwart vlak 2
Inhoudsopgave

Laptop muis

Een laptop muis kan erg handig zijn. Op een laptop zit als vervanger voor de navigatie van de muis een touchpad. Het touchpad, vaak ook trackpad genoemd werkt niet altijd comfortabel. Een laptop muis biedt dan uitkomst. Hoewel vrijwel iedere computermuis geschikt is, zijn er ook computermuizen specifiek voor laptops. Zo zijn er mini-muizen die weinig ruimte in beslag nemen. Aangezien laptops veel bedrading hebben is het wel een echte aanrader om een draadloze muis of optische muis zonder staart te kopen. Een optische, draadloze muis is niet alleen nauwkeuriger maar heeft als muis voor je laptop, zoals gezegd, geen bedrading. Ook hier heb je het voordel van ruimtebesparing. Bekijk hier de Laptop muizen bij Bol.com

Met de keuze van een muis voor je laptop kan je vrijwel niet de mist in gaan. Welke laptop muis heeft meest geschikt is hangt dus af van je wensen en gebruikssituaties. Houdt er echter wel rekening mee wanneer je een draadloze muis wil kopen bij je laptop, dat als u veel onderweg bent dat hierdoor de kans wel toeneemt dat je de muis verliest. De muis opbergen in een apart vakje van je laptop tas is altijd verstandig.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.